blocaire invisible, un regal per a la Nessa

Jo ja he fet el meu regal de blocaire invisible…

 

I tu?

[@more@]

 

 

 

Vaig estar espiant en secret a la Nessa, fins que un dia, sora el nom de cucut! em vaig donar a conèixer, i alguna pista li vaig donar… Tant, que diria que ràpidament em va pescar.

 

Li he fet, amb tot l’amor, l’arxiu que he penjat a la web per a que se’l miri (i remiri, si li agrada)… I per a que tingués una mica més de cosa, hi he posat cosetes anotades a mà… Per fer una mica més personal allò que és tan impersonal com un bloc en un espai físicament inexistent com Internet escrit (i llegit) per vés a saber qui.

 

De tot cor, desitjo que li agradi (i que li hagi tocat un pessic de la loteria si hi juga, i moltes altres coses més li desitjo…). Però bé, jo ja la tinc enllaçada i la seguiré llegint, perquè això del blocaire invisible ha anat a posar en contacte a dues noietes que probablement mai s’haurien creuat en el món dels blocs (vés a saber si pel carrer…).

 

Doncs això, tot és qüestió de seguir aquest enllaç, posar la clau que es demana just sota el banner i a esperar la descàrrega (pesa una mica…)

 

Salut! Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 comentaris a l'entrada: blocaire invisible, un regal per a la Nessa

 1. Pd40 diu:

  Musa, tens un regalet al meu bloc. Espero que t’agradi!!

 2. Alepsi diu:

  Musa! No he pogut obrir el regal… entro a la pàgina aquella i no sé on he de clickar per a que se’m descarregui!!! :s

  En tot cas… has vist el teu regal???? Jejejeje!

 3. Nessa diu:

  Hola!!
  Ja he vist el regal que m’has fet i m’ha agradat molt! Molt original! :P. Moltes gràciesssssss!!!

  Ja havia entrat algun cop al teu bloc, hi ha algun escrit teu que m’ha copsat però no he sabut què comentar-hi. Espero que d’ara endavant ens visitem recíprocament 😉

 4. zjpigukxt mrtlyvz vdrzjtyoq bfgn pkwc dabvcxhzo bxjp

Els comentaris estan tancats.