natzarena de facultat

És tot un plaer plantar-te a Lleida poc abans de les vuit del matí i aparcar a tres minuts de la facultat en zona no-blava.
Això passa perquè és setmana santa i si allò normalment és un desert, ara només hi quedem los últimos de Filipinas, que diu el veí de despatx, o els natzarens de facultat que en dic jo, els que o bé tenen santa setmana a mitges, o directament no en tenen.

 

[@more@] 

Tanmateix, la tranquil·litat és fantàstica, només de tant en tant pertorbada per l’arribada del correu -pas per mi-, que s’amuntega sobre la seva taula, d’aquell que tot m’ho consenteix.

Ara, el meu lloc de treball fa aquesta fila:

 

No, no és una consulta òptica, ni tampoc un basar.
Podria tornar a proposar el joc de localitzar elements de la foto, però no cal.
El que cal és apretar, ¡ sobretot aprofitar la injecció de felicitat que m’ha suposat rebre el pròleg d’una de les vaques sagrades de la disciplina. A ell li hauré de fer un monument, però a molts altres els hauré de fer una paella o quelcom semblant, que encara no puc pagar mariscades tan ricamente.

Tot va progressant, i sempre somric i dic que ens n’acabarem sortint, que no tenim altre remei.

Queden 4 dies, falten 18 pàgines.

 

 

vinga vaaaaaa! 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: natzarena de facultat

  1. XeXu diu:

    Ja ho tenim això dona, l’última empenta i queda enllestit. Saps des d’on escric? Des d’una altra facultat llunyana, des del lloc de treball, com no, pringant aquests dies. Si et serveix d’algua cosa, no estàs sola.

  2. Ànims que aixó ja ho tens casi pel màneg! N’hi ha que aquesta setmana hem hagut d’aguantar els desvaguerosos que la tenien santa!!

Els comentaris estan tancats.