dia dea

Sóc així de dispersa i d’estranya.

[@more@]

Si hi sou, la por escènica serà menor. Esteu tots convidats a veure en què hauria d’haver invertit tot aquest darrer any. Realment no ha estat així, però hem salvat els mobles amb prou dignitat. Demà, la traca final, i jo amb un refredat de por. Demà, powerpoint, cabells recollits, jersei de mudar i sabates. Demà, tribunal, cerveses, qui sap si dinar a Casa josé per celebrar-ho. Abans, però, caldrà fer un bon paper.

Esteu convidats a la meva lectura de DEA. Demà, a partir de les 10 del matí, a la sala de juntes del segon pis de l’edifici del rectorat de la universitat de la ciutat llunyana, la que tant aprecio i tants maldecaps em dóna. Ara bé, no oblideu que serà una traca de mitja horeta, res més.

 

Ja queda menys… Anem finiquitant temes…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: dia dea

  1. Molta sort!!!!!!!!!!!

    I que vagi de gust a Casa José!

  2. XeXu diu:

    Ai el DEA! Que no és res, dona! Jo vaig acabar fent broma amb el tribunal, sempre es comença nerviós, però de seguida em vaig posar en el paper, i va ser bufar i fer ampolles. És clar que allà on era jo és un mer tràmit, i sé d’altres llocs on el nivell d’exigència és més gran. Però bé, sigui com sigui, molta sort, i està bé que vagis pensant en la celebració, dona, que segur que anirà bé.

Els comentaris estan tancats.