dàmocles

 

[@more@]Ja ho diu la cançó, ja…

 

esto no se toca

con el iMac del curro no se juegaaaaaaa

 

Sensacional. Espero poder-ho arreglar, i molt crec que si amb aquest nou daltabaix aquell que vetlla per mi i tot m’ho consenteix no em demana les claus del despatx i em fum una puntada al cul, acabaré essent una gran mestra jedi.

Només em faltava això, ara.

 

Però bé, evadim-nos… a cualquier otra parte… 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: dàmocles

 1. XeXu diu:

  T’has carregat l’iMac de la feina? Noia, no tens gaire sort amb les pomes, eh? T’hauràs de passar al PC de tota la vida…

 2. Per què un restaurar sistema, no hi deu ser, oi?

  Que la força t’acompanyi!

 3. Coi! Veus ami aixòno em passarà mai, al despatx tinc una merda de PC, que quan no xuta m’hi foten un parche que encara el fa anar més lent… és realment fantàstci, sobretot ara que venen avaluacions!!! :S

  ànim,i tu digues que no has estat…

 4. cosplay diu:

  acabaré essent una gran mestra jedi.

Els comentaris estan tancats.