3bt #9

La idea que no actualitzava el bloc i pràcticament no em mirava les actualitzacions de la gent que tinc al reader des de temps de Nadal no m’ha abandonat ni un moment, però últimament no tinc tant temps i li he trobat moltes massa virtuts a twitter. De totes maneres, recupero l’activitat amb un nou 3+1 beautiful things mentre sona Kill it kid de fons:

[@more@]— M’he avançat al pare i he fregat els plats del dinar dominical de casa de la padrina, en aquella cuina minúscula on s’han gestat lifares monumentals, observant que els taulells de cuina sempre em resultaran baixos per la meva (més que normal) alçada.

— Finalment he enviat l’última versió d’un article per a la primera publicació del meu apreciat grup de freaks de la comarca.

— Demà començo a buidar premsa a l’arxiu de Balaguer. Què vol dir això? Que m’he petat els 16 anys i més de 700 números que es conserven de la Crònica Targarina. YEAAAAAAAAAAH!

— Crec que ja he trobat un grup de recerca a l’estranger on anar a fer una estada breu i poder mantenir les opcions per tenir un títol de doctor europeu.

 

Sí, podria continuar amb els relats conjunts, perdoneu-me altre cop la indisciplina.

No estaba muerta, no, no; estaba concentrada! 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: 3bt #9

  1. XeXu diu:

    No deixis de fer aquesta estada a l’estranger! Jo no la vaig fer i és una cosa de la que em penedeixo. Em penedeixo més d’això que de no haver acabat el doctorat. Tot el que sigui experiència lluny de casa serà positiu, segur.

    Fes el relat conjunt, collons!

  2. De totes, la gesta més bèstia és la rentada de plats del dinar familiar… per més temps que hagi passat d’ençà. D’altra banda… ves que no acabis fent el doctorat a Valàquia, dra Solé!

Els comentaris estan tancats.